Mind-Walk®

Wat is Mind-walk®?

Mind-walk Nijmegen - The Movement Studio - Resi PetersMind-walk® is meditatief wandelen in combinatie met de Mind-Flow® series. Dit zijn oefeningen geïnspireerd op yoga, tai-chi en ontspanning. Ook beoefenen we bijvoorbeeld een korte bodyscan of een eenvoudige meditatie gebaseerd op Mindfulness.
“Niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn.”

Mind-Walk® is een fijne, down to earth outdoor-training met thema’s gericht op persoonlijke ontwikkeling. Inclusief “presents in the present”:  cadeautjes in de vorm van materialen die je helpen bij de oefeningen. Mind-Walk® is zeer laagdrempelig, niet gericht op prestatie, maar wel op je ervaring en beleving. Ervaren en genieten in het moment in de natuur…

Waarom Mind-Walk®?

Met Mind-Walk® wandel je je fit en naar balans. In onze hectische samenleving zoeken mensen naar rust: Mind-Walk betekent ook vertragen… Meditatieve wandeltechnieken en de Mind-Flow® series geven je rust en ruimte in je hoofd en brengen je in contact met je lichaam. Integreer je de oefeningen in je dagelijks leven, dan zul je merken dat je bewustzijn verhoogd, je innerlijke rust terugvind en je goed in je vel komt te zitten.

Wil jij:
♠   Lekker naar buiten en je batterij weer opladen?
♠   Gezond bewegen in de natuur?
♠   Minder stress en meer energie?
♠   Uit je hoofd en ín je lijf?
♠   Verrast worden?

Dan is Mind-Walk® iets voor jou!

Op zoek naar een dynamische variant waarbij je Powerwalking en bootcamp/circuit/interval oefeningen  combineert met mindfulness? (3 levels dus voor iedereen geschikt)
Lees dan verder: Mind-Walk® Power & Fit!

Ervaringen van cursisten;

“Fijne combinatie van wandelen, yoga en meditatie. Voor iedereen toegankelijke manier om bewust te ontspannen in de natuur.”

“Top combinatie van ontspannen, bewustwording en technieken uit de yoga, pilates en tai-chi. Wandelen in de natuur waarbij je ‘stil staat’ bij wat een beweging als lopen en ademhalen doet met je lichaam. Even back to basic van het dagelijkse jachtige leven dat we hebben. Onder een fijne relaxte en professionele begeleiding van Resi. Echt een cadeau voor jezelf om deze cursus te volgen”

“Leuke cursus, vind het echt een aanrader! De thema’s zijn afwisselend en ik was er soms daarna ook nog wel mee bezig.  Het heeft mij meer rust gebracht en ook  inzicht gegeven hoe ik soms de dingen doe die ik doe…  Ook heb ik opnieuw ontdekt hoe fijn het is om buiten te zijn.”

Recharge jezelf met Mind-walk®!

♠   Geschikt voor iedereen, ongeacht je wandelconditie.
♠   Elke wandeling is 3 tot max. 5 kilometer
♠   Een groep bestaat uit 5 tot max. 10 deelnemers.
♠   Elke training duurt ongeveer 75-90 minuten.
♠   Mind-Walk® is een cursus van 5-10 outdoortrainingen

  • Mind-Walk® 1 :  training 1 t/m 5
  • Mind-Walk® 2:   training 6 t/m 10
  • Mind-Walk® de 5 elementen: 5 vervolg trainingen.
  • Mind-Walk® XL: een extra lange wandeling 105/120 min. met thema

Heb je zelf een groepje van minimaal 5 mensen, dan kan er in overleg een Mind-Walk georganiseerd worden!
Klik hier voor de tarieven van Mind-Walk®

 

Schrijf je nu in!