Missie: bewegen is gezond

Bewegen is gezond! Maar wel op een goede manier.
Gelukkig zijn veel mensen zich bewust dat bewegen een onderdeel is van je gezondheid.
Maar er zijn ook veel mensen die naar de sportschool gaan en bewegen op een manier die niet altijd even goed voor hen is. Trainingen zijn soms te eenzijdig, te veel gericht op alleen spierkracht of conditie. Vaak is dit niet functioneel voor het leven van alledag. Of je wordt onvoldoende gecorrigeerd op een verkeerde houding of foutieve bewegingspatronen. Gevolg: het lichaam raakt uit balans…  en heb je nog steeds lichamelijke klachten die je juist met sporten wilt voorkomen.


De missie van The Movement Studio…

  • Aanbieden van kwalitatief goede lessen die niet alleen leuk, maar ook inspirerend en gezond voor je zijn!
  • Een bijdrage zijn aan een gezond en goed functionerend lichaam. Sporten om in conditie en in shape te blijven, maar zéker ook om eventuele klachten te kunnen verminderen en zelfs pijnvrij te kunnen bewegen.
  • In de lessen bij The Movement Studio ben je niet alleen in beweging, maar je leert ook bewust te bewegen. Door bewust en met aandacht te bewegen, integreer je dit in je dagelijks leven en ervaar je hier de voordelen van.
  • Ontspanning door inspanning. Door de manier van lesgeven waarbij door focus, concentratie en het bewegen met aandacht, je geest tot rust kan komen.

Op deze manier draagt The Movement Studio graag een steentje bij aan het verbeteren van de kwaliteit van bewegen, bewustwording, en het je lekkerder voelen in je lijf.  Happy body, happy mind, happy life!

 

Schrijf je nu in!