Wat is de MELT Method?

Wat is de MELT Method en is het wat voor jou? 

Heb je de laatste tijd veel lichamelijke klachten en gaat het bewegen moeizaam? En voelt je lichaam pijnlijk aan? Ben je onrustig of slaap je wat minder goed?  Dan is de Melt Method® misschien wel wat voor jou! Maar nu hoor ik je al denken, wat is dat dan precies? En hoe weet ik of dit iets voor mij is? Lees dan snel verder en krijg antwoord op al je vragen.

MELT, Melt methode, Melt method, Nijmegen, The Movement StudioWat is het precies?

De Melt Method® is een zelfzorg behandeling en hierbij ga je zelf aan de slag om je bindweefsel weer gezond te maken. Dit doe je door massage technieken met een speciale roller en balletjes die je goed bij deze methode kunnen helpen. Met deze methode werk je dus aan een proces van natuurlijke pijnvermindering en je leert hoe je zelf je bindweefsel kunt masseren. Wanneer je dit drie keer per week voor maar 10 minuten toepast, kan dit al voor veel veranderingen in je lichaam zorgen. Dit is namelijk al genoeg om vastzittende spanning in je lijf oplossen en je weer fitter voelen.

Is het wat voor jou?

Als je dus veel last hebt van chronische pijn of als je last hebt van fysieke spanningen door bijvoorbeeld stress, kan de Melt Method® een goede methode zijn om te beoefenen. Het effect zul je in de meeste gevallen al in de eerste sessie merken. Ook als je geen klachten hebt kan je deze methode beoefenen, het helpt je bijvoorbeeld ook om klachten te voorkomen.

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Melt Method en wil jij aan de slag gaan om weer lekker in je vel te zitten? Ik (Resi Peters) geef op 18 september een introductieworkshop over deze methode in Nijmegen en dan kunnen we samen werken aan het gezond maken van jouw lichaam. Op mijn website www.themovementstudio.nl/melt-method kan je meer informatie lezen over de Melt Method methode en over de introductieworkshop. Ik hoop je 18 september te zien bij de workshop!