Over Resi

Contactinformatie over Resi Peters - The Movement StudioContactinformatie

Vind hier contactinformatie en een verhaal over mij, Resi Peters. Ik ben een enthousiaste en energieke vrouw die plezier in beweging graag over brengt op mijn cursisten.  Daarnaast ben ik leergierig en school ik mij intensief bij om mijn lessen zo gevarieerd en interessant mogelijk te maken: ik ben een eeuwige student! Precisie en kwaliteit van bewegen kenmerken mijn manier van lesgeven.

Als echte ‘movement educator’ maak ik binnen mijn lessen een vertaalslag van de oefeningen naar het functionele voor alledag.  Ook geef ik context zodat je  weet waarom en waarvoor een oefening dient. Hierdoor vergroot  je je lichaamsbewustzijn!

Daarnaast heb ik ervaren wat het is om met klachten in rug en schouders rond te lopen. En wat goede training voor mijn lichaam betekent. De Melt Methode en Somatics hebben ook een grote rol gespeeld in het verbeteren van mijn klachten! Graag wil ik  met deze methodes en via hoge kwaliteit bewegingslessen een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl. Waar je dus echt wat aan hebt in je dagelijks leven.

Vanuit een persoonlijke behoefte aan balans en rust “in het leven” kwam Mind-Walk® op mijn pad en heb ik dit toegevoegd aan het lesaanbod. Mijn achtergrond in dans, 8 jaar ervaring als fysiotherapeute en brede, gedegen scholing in de aangeboden trainingen, staan garant voor leuke, veilige én verantwoorde lessen!

Naast de lessen binnen The Movement Studio ben ik ook verbonden als trainer bij de Pilates Studio Pontanus in Nijmegen.

Schrijf je nu in!