Over Resi

Contactinformatie over Resi Peters - The Movement StudioContactinformatie

Vind hier contactinformatie en een verhaal over mij, Resi Peters. Ik ben een enthousiaste en energieke vrouw die plezier in beweging graag over brengt op mijn cursisten.  Daarnaast ben ik leergierig en school ik mij intensief bij om mijn lessen zo gevarieerd en interessant mogelijk te maken. Precisie en kwaliteit van bewegen kenmerken mijn manier van lesgeven.

Als echte ‘movement educator’ maak ik binnen mijn lessen een vertaalslag van de oefeningen naar het functionele voor alledag.  Ook geef ik context zodat je  weet waarom en waarvoor een oefening dient. Hierdoor is het mooi dat je hierdoor  je lichaamsbewustzijn oftewel je body awareness vergroot!

Daarnaast heb ik ervaren wat het is om met klachten in rug en schouders rond te lopen. En wat goede training voor mijn lichaam betekent. Graag wil ik een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl door middel van hoge kwaliteit bewegingslessen. Hierdoor heb je er dus echt wat aan in je dagelijks leven.

Vanuit een persoonlijke behoefte aan balans en rust “in het leven” kwam Mind-Walk® op mijn pad en heb ik dit toegevoegd aan het lesaanbod. Mijn achtergrond in dans, 8 jaar ervaring als fysiotherapeute en brede, gedegen scholing in de aangeboden trainingen, staan garant voor leuke, veilige én verantwoorde lessen!

Naast de lessen binnen The Movement Studio ben ik ook verbonden als trainer bij de Pilates Studio Pontanus in Nijmegen.  Voor bedrijven en organisaties organiseer ik samen met een collega  Beweegmomentjes in de vorm van een Masterclass of het Compact Programma.

 

Schrijf je nu in!