Mind-Walk®

Zondag 29 oktober kennismakings wandeling Mind-Walk®
Start: 10.30u  —  
Kosten: €7,50
Start cursus zondag 5 november 10.30u
Bel Resi Peters op 06-41462329 voor de precieze lokatie voor deze introduktie.

Mind-Walk®: niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn…

Mind-Walk®: mindful wandelen in de prachtige omgeving van Nijmegen. Een vernieuwende, fijne en verrassende methode welke gebruik maakt van oefeningen geïnspireerd op yoga, tai-chi, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie.

In 10 uitgewerkte trainingen met ieder een eigen thema wandel je jezelf fit en naar balans. Mindful wandelen en andere meditatieve wandeltechnieken worden gecombineerd met eenvoudige oefeningen. Dit geeft rust en ruimte in je hoofd en brengt je in contact met je lichaam. Mind-Walk® is zeer laagdrempelig, niet gericht op prestatie maar wel op je ervaring en beleving. Ervaren en genieten in het moment.

Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het NU.
Mindful is te vertalen door aandachtig, met aandacht…
Mindfulness staat voor het hebben van aandacht voor wat zich op dit moment afspeelt, zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er in het “hier-en-nu” plaatsvindt. Dit klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk niet zo gemakkelijk. Mind-Walk® kan je hierbij helpen…

De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer, onder begeleiding van een gecertificeerde coach. Uniek aan Mind-Walk® is dat er prachtige materialen worden gebruikt die je als cadeautje krijgt: “presents in the present”. Dat maakt deze wandelingen onderscheidend, bijzonder én leuk! Deze cadeautjes worden gebruikt bij visualisaties of om andere oefeningen te ondersteunen.

Wil jij:

  • Je batterij weer opladen?
  • Gezond bewegen in de natuur?
  • Minder stress en meer energie?
  • Uit je hoofd en ín je lijf?
  • Verrast worden?

Recharge jezelf met Mind-Walk®!

Mind-Walk®  is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Een groep bestaat uit 5 tot maximaal 10 deelnemers.
Elke training duurt ongeveer 60-75 minuten met een uitloop tot maximaal 1,5 uur. De kosten zijn € 99,- voor 10 outdoortrainingen incl. de cadeautjes en kopje kruidenthee na. (Het is ook mogelijk om alleen de eerste vijf wandelingen mee te doen, de kosten zijn dan €55,-)

Mind-Walk® is ontmoeten en ont-moeten!

Heb je zelf een groepje van minimaal 5 mensen dan kan er een introductiewandeling/cursus ingepland worden in overleg.